Alt du trenger å vite om webhotell

Webhotell? Vi hjelper deg med å finne et webhotell for ditt formål, for både de private og profesjonelle aktørene. Gratis SSL, .no domene og enkel wordpress.

Nederst på siden finner du rabattkode med 30% avslag på våre webhoteller

– Fra kroner 20 /mnd ink mva med gratis SSL og Domene

Om du er i ferd med å lage en nettside for ditt eget prosjekt eller for en bedrift. Så er det nødvendig med en god webhotell løsning. Med et mylder av forskjellige webhotell. Å velge ifra så kan det være vanskelig og finne den rette løsningen for deg og ditt prosjekt. Derfor skal vi sammen finne ut hvilken løsning som er mest gunstig for nettopp deg og dine behov.

Noen webhotell kan være vanskelige å administrere for den jevne bruker. Som er grunnen til at vi i host1.no har valgt å integrere en gunstig og brukervennlig brukergrensesnitt. Løsning i hosting pakketilbudet vårt. Dette vil hjelpe deg som ikke har avanserte datakunnskaper til å kunne administrere. Legge til, og endre innholdet ditt uten å lese en tjukk brukermanual.

Fordeler med ha webhotell i Norge

Fordelene ved å velge en webhost i Norge kan være så mangt. Her er en liste med noen av de viktigste punktene for oss og mange av våre kunder.

her er fordel ved å ha webhotell. Fordeler med webhotel er viktig med apps fra softaculous


Trygghet med Norsk webhotell

Ved å velge et selskap basert i Norge så kan du sove trygt om natten. Vel vitende om at de samme lovene som du. Må forholde deg til på en daglig basis, gjelder for oss også. Et utenlandsk selskap blir ikke stilt de samme strenge kravene som den norske loven stiller til Norske selskaper. Eksempelvis, så kan et utenlandsk selskap dele dine private data uten samtykke, uten å bli stilt for retten.

I følge Marketin AS fører også et norsk webhotell til bedre lokal-SEO

Webhotell i norge gir økt hastighet

Når et selskap, eller i denne sammenhengen et webhotell er basert i samme bydelen. Byen eller landet som du befinner deg i så kan du forvente en helt egen type nærhet. Til selskapet enn når selskapet du gjør forretninger med er basert på andre siden av atlanteren. Dette vil gi deg mulighet til å møte oss for et uforpliktende møte. Eller ringe oss uten å være redd for skyhøye kostnader som kan forekomme ved internasjonale telefonsamtaler.

Ved å velge oss kan du også være sikker på at vi er klare til å hjelpe deg når problemet oppstår. Uten å måtte frykte og forholde seg til kontortidene i Kina eller USA. Hvis du er noe du lurer på, så er du forøvrig mer enn velkommen til å ringe oss på telefon: 21 05 01 10

Fordeler med å ha norsk webhotell

I det store utland. Så er produkter og merker merket med Norge, eller Norsk synonymt med kvalitet. Så ved å velge et selskap bestående av Norsk lederskap og arbeidskraft så vet du hva du får, nemlig kvalitet.

Konkurransedyktig norsk prising

Ofte blir man fortalt at alt som er norsk er dyrt, slikt trenger det ikke å være! Nordmenn er i verdenstoppen i produktivitet. Ved å utnytte dette så kan vi tilby gode tjenester til en god pris. Hos oss så kan du få billig webhotell med priser fra bare 29 kroner.

webhotell fra utsikt over by. Webhotel er viktig. norsk hosting, norsk webhotellDigital sikkerhet i Norge

Med en av verdens strengeste digitale lovgivning, så tar verken vi eller Norge lett på nettsikkerhet. Så for å feire den flotte . Datasikkerhet tradisjonen vi har her i landet så tilbyr vi selvfølgelig gratis SSL-Sertifikat med Let’s encrypt.

Vi tar datalagring lovgiving og GDPR seriøst

Ved å velge vårt webhotell så kan du være sikker på all lovgivning blir fulgt til punkt å prikke. Dette er ikke bare viktig fra vår side, men også fra ditt!

La oss utdype. Hvis du for eksempel skal bruke data og informasjon fra besøkende på din side til å analysere trender og trafikk. Så er det viktig at din nettside er lagret på en server innenfor Europaunionens samarbeidsområde. som nettopp norge er! Hvis dette kravet ikke er møtt, så kan du uvitende bryte den nye personvernforordningen til den Europeiske Unionen. Noe som i verste fall kan medføre bøter.

Så med dine nettsider trygt lokalisert på en server i Norge. Så kan du være trygg på at du ikke havner i søkelyset til Brussel. Hvis du ønsker å lese mer om personvernforordningen også kalt GDPR, så kan vi anbefale denne linken.

Billig norsk webhotell?

Som nevnt i et øvre avsnitt så tilbyr vi billig hosting. Til tross for å være lokalisert i et av verdens dyreste land. Med et team som ikke er redde for å tenke utenfor boksen for å kunne tilby deg et webhotell. Med konkurransedyktige priser. Og ved å utnytte arvesølvet vårt Nemlig de tallrike fossene og vannkraften som vårt vakre og fjellformede land har. Og tilby. Så kan vi holde prisene våre nede uten å la det gå på bekostning av kvaliteten!

Til og med sammenlignet med de største internasjonale aktørene så har vi veldig rimelige priser. Gjennomsnittsprisen til de store internasjonale amerikanske. Aktørene ligger i skrivende stund på rundt 3.95 USD, altså 34 kroner. Og mange av de kan heller ikke tilby deg lokal hosting som er kompatibelt med den europeiske personvernforordningen. Noe som kan by på problemer som jeg skrev om i det øvre avsnittet.

Her er et godt webhotell

Så fra bare 29 Kroner så kan du høste inn godene som bare en lokal aktør kan tilby deg. nemlig kompatibilitet med europeisk og norsk lovgivning, tryggheten ved å vite at du når som helst kan kontakte oss på ditt morsmål, og vel vitende om at vi aldri er langt unna.

Kanskje aller viktigst for siden din, er at Google ser på hvor din side er lagret. Altså hvor webhotellet er lokalisert. Og gir deg en fordel når det kommer til rangering på søketreff i nærheten av hvor serveren er lokalisert. Linken over er litt gammel. Men ingenting tilsier at viktigheten med geografisk plassering av server er blitt mindre viktig siden den ble publisert. Heller tvert i mot! Alt tilsier at Google sine teknikker og algoritmer har blitt dyktigere i geoplassering og rangering deretter.

Hva kan vi tilby deg?

Vi i host1.no kan tilby deg blant annet:

Gratis SSL-Sertifikat

Med https istedenfor http. Og et lite hengelås symbol i nettleseren så vet alle at nettsiden din ikke tar lett på nettsikkerhet. Med et SSL sertifikat så må siden din opprettholde strenge krav når det kommer til å sikre en trygg tilgang. Fra bruker til tjener (webhotell, eller server) for å sørge for at ingen uvedkommende gjester kan tukle med deres data. Dette gjør vi selvfølgelig for deg.

Gratis .no domene

I Norge er det kun et domene, eller nettadresse som gjelder. Og det er selvfølgelig .no. Med ditt eget.no domene så vet dine kunder at bedriften din er norsk, og at siden er relevant for en nordmann.

Vi hjelper deg på nett med ditt eget .no domene, og ikke nok med det. Hvis du binder deg til ett år med oss så spanderer vi domenet ditt, altså din .no nettadresse!

bilde av datakoder for å vise til wehhotell kildekode


Brukervennlig webhotell

Med webhotell hos oss. så kan du være sikker på at du vil få en god opplevelse når det kommer til brukervennlighet. Det trengs ingen mastergrad i datavitenskap for å kunne opplaste og administrere din side hos oss! Vi har valgt å tilby alle våre kunder cPanel helt gratis! Dette er ett av de mest brukte brukergrensesnitt systemene for å simplifisere. Da blir prosessen med å administrere og opplastet innhold til ditt webhotell.

Webhotell 24/7, 365 dager i året.

Vi vet hvor viktig oppetid er for våre kunder. Hvis du drifter en nettside, så vet vi hvor frustrerende det kan være hvis siden din ikke er på nett. Derfor er vi alltid på nett. Med 99.9% oppetid så kan dine kunder og besøkende være trygge på at siden din er oppe og går. Og alltid er klar til å imøtekomme nye nettsurfere!

Enkel bruk av nettapplikasjoner og tjenester

Vi har valgt å tilby Softaculous til alle våre webhotell-kunder. Denne programvaren gjør det lett for deg å kunne anvende. Laste ned å integrere diverse webapplikasjoner og tjenester til din nettside. Så hvis du har lyst på WordPress. Joomla eller PrestaShop til å drifte din nye nettside, så er det bare et par klikk unna med Softaculous!

Et billig webhotell, fordi pris teller!

Vi er fullt klar over at i dette konkurransepregede markedet, så er pris viktig. Noen ganger så kan dessverre en lav pris gå på bekostning av kvalitet. Men hos oss så er god kvalitet, og fornøyde kunder like viktig som å kunne tilby. En lav og konkurransedyktig pris. Og vi er derfor stolte av å kunne tilby norsk hosting, til utenlandske priser. Fra 20 Kroner i måneden så kan du få en komplett pakke. Med alt du trenger for å komme i gang med ditt nettprosjekt på vårt webhotell.

P5C9 er koden for 30% rabatt på webhotell. Gjelder kun for webhotell når man betaler månedlig og kvartalsvis (vanligvis faktureres man kvartalsvis).

Innlegget er skrevet av Marketin webbyrå