En oppsummering fra utplassering hos Host1

Da var jeg på plass klar til siste dag hos Host1. Dette har vært en særdeles spennende uke hvor jeg har fått anledningen til å treffe mange folk jeg vanligvis bare omgås med under nick på IRC eller epost. Håper på å kunne returnere hit ved en senere anledning! Kommer i hvertfall uten tvil til å fortsette som kunde.

Noen av høydepunktene som kan nevnes er blant annet hvor hyggelig det er med felles lunsj. Her på kontoret dekkes det på ett felles langbord med brødmat, og alle spiser samlet. Det skal ikke undervurderes.

Dessuten, som du kan se på bildet under, så er ikke nerder bare kjedelige stillesittende folk men kan også være kreative utenom dataskjermen. (Bilde tatt fra resultatet av juleverksted.)

 

Bilde tatt fra utvikleravdelingen en tidlig morgen, som dere vet fungerer de fleste nerder best på kvelden og er derfor heller ikke de første på jobb.

Glad jeg slipper å nøste opp i disse kablene. Her ser dere blant annet noe av nettverket.

Under ser du enda mer serverutstyr.

Rack skap oppstilt.

Kom på at jeg hadde glemt å fortelle historien bak denne som jeg la ved bilde av tidligere.. Den indikerer faktisk hvor mye kaffe som er igjen i kannene/hvor mange kopper som kan fylles. Skulle du ønske å selv sjekke hvor mye kaffe Copyleft/Host1 har igjen kan du forresten forsøke å kjøre «telnet graph.no».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er forresten plassen jeg har arbeidet fra de siste dagene. Legg merke til de deilige sofaene bak i bildet.

Da var dette mitt siste innlegg for denne gang, takk for at du har tatt deg tid til å lese! Skulle det være noen spørsmål eller lignende kan jeg kontaktes på epost jonathan@host1.no.

Takk for nå Host1!